lørdag den 21. august 2010

Julie Fagerholt Heartmade

I går da jeg fikk besøk av en venninne, ble jeg helt fanget av skjerfet hun hadde på seg. Et skjerf av designeren Julie Fagerholt.  Helt i ekstase ble jeg da hun sa det fulgte med et blad til 29 kr!! Ivrig som jeg blir når jeg er fast bestemt på noe, løp jeg til nærmeste butikk for å finne det. Til min store forskrekkelse var det utsolgt!!! Og bladet var jo kommet i hyllene dagen før!
 I dag hadde jeg enda ikke glemt det, så jeg tok bilen og kjørte rundt for å finne dette bladet. Jeg måtte faktisk innom butikk nr 3 før jeg fant det! Men nå er jeg storfornøyd og vet med sikkerhet at dette kommer til å bli godt brukt på de kalde høstdagene!!

 

Jeg vet det kanskje er litt dumt med et "kles" innlegg som første innlegg, men jeg er utrolig begeistret for fuglemotiv så måtte ha det med:) 

Julie Fagerholt sier hun ble inspirert fra et gammelt klipp hun fant på et loppemarked i Paris som hun tok med seg og tegnet printet opp. 

Jeg synes skjerfet er utrolig fint, men resten av hennes kolleksjon er også verdt å ta en titt på:

Klemmer fra Frk PIP

 

2 kommentarer:

  1. Så gøy med blog!! Gleder meg til å følge med og lese om alle de fine interiør tingene og annet dingeldangel du finner i Kbh! Tenkte på om jeg skulle kjøpe bladet til deg da jeg så kioskmannen min hadde det, men godt du fant det selv :) Gleder meg til å gå høsten i møte sammen med min tørkle-venninne:)

    SvarSlet
  2. altså, det tørklet var utrolig lekkert. JEG VIL OGSÅ HA! :(

    SvarSlet